Bujinkan Norrköping

Kontakta oss

  • Vulkangatan 6, Norrköping
  • E-postInnan träningen

Om du vill börja träna är du välkommen att komma och pröva på ett par gånger innan du bestämmer dig. För de som börjar träna och inte har någon tidigare erfarenhet av Bujinkan lämpar sig basträningarna bäst.

Alla som fyllt 13 år är välkomna att börja träna. Arten passar bra för både tjejer och killar, äldre och yngre. Det viktiga är inte storlek och råstyrka utan kroppskontroll och balans/teknik. Om man är nyfiken på sin egen förmåga och vill utvecklas så kan den här träningsformen erbjuda dig värdiga utmaningar.

Lämpliga kläder att träna i är mjuka långbyxor och t-shirt. Inga skor behövs då vi tränar barfota eller i tabis (mjuka skor med delad tå). Halvvägs in i terminen brukar vi skicka iväg en gemensam beställning av träningsdräkter. Inom Bujinkan använder vi svarta dräkter men om du har en dräkt av annan färg sedan tidigare går den utmärkt att använda den tillsvidare.

Tänk på att dyka upp innan träningen börjar så att du hinner byta om.

Läs Bujinkan Norrköpings introduktionskompendium för att lära dig mer om hur man beter sig på träningen, vanliga uttryck, hur grader fungerar i Bujinkan och mycket mer.