Bujinkan Norrköping

Kontakta oss

  • Vulkangatan 6, Norrköping
  • E-post
 


Information om vuxenträning

Inom Bujinkan arbetar vi med brytningar, slag, sparkar, fall och kast. Alla dessa fokuserar på naturligheten i rörelserna för att de ska vara så lätta och effektiva som möjligt. När man har tränat ett tag kommer även redskap såsom svärd och stavar av olika längder, in i träningen. Det finns inga tävlingsformer inom Bujinkan och graderingssystemet är baserat på varje enskild individs personliga utveckling och skicklighet. Man jobbar hela tiden med att förbättra sig själv och jämför sig inte så mycket med alla andra. Alla har olika lätt för att ta till sig och lära sig nya saker, men det viktigaste är att man själv utvecklas och gör det i sitt eget tempo. Så det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, liten eller stor, det är din egen känsla och förståelse för kampkonsten som avgör din skicklighet.

Till vuxenträningen är alla välkomna från och med det året man fyller 13. Kostnaden för träningen är 900kr/termin och som medlem är man försäkrad till, under och från träningen genom Svenska Budo- och Kampsportsförbundet.

När du kommer från barngruppen betalar du terminsavgiften för vuxna enbart när du blivit 13 år eller blir inbjuden till fortsättningspasset 18:30 - 19:30.