Bujinkan Norrköping

Kontakta oss

  • Vulkangatan 6, Norrköping
  • E-post

30-års jubileum med Sveneric Bogsäter och Roger Andersson

Seminarier

2015 är ett speciellt år för Bujinkan Norrköping. Det är 30 år sedan vår dojo officiellt startade 1985, och för att fira det har vi bjudit hit både Sveneric Bogsäter och Roger Andersson som tillsammans kommer hålla i lägret. Båda dessa herrar hade stor betydelse för Bujinkan Norrköping i dess tidiga dagar, Roger var med och bildade klubben och Sveneric var ofta gästinstruktör under de tidiga åren. Lägret kommer hålla i Norrköpings Kamphus den 15-16 augusti.

På lördagskvällen kommer vi anordna en 30-års-fest-middag. Den kommer gå av stapeln i samma lokal vi tränar i och maten kommer vara caterad. Gamla medlemmar från Norrköpingsdojon är inbjudna till middagen och vi tror och hoppas att många av dem kommer komma. Ett och annat gammalt minne kommer det säkert bjudas på. Så se till att inte missa att anmäla er till middagen när ni anmäler er!

För er som kommer långväga ifrån så har vi satt ihop en lista med hotell som ligger nära träningslokalen. Det går också bra att istället spendera natten i träningslokalen (som har tillgång till både toaletter, dush och microvågsugn) för de som vill det.