Bujinkan Norrköping

Kontakta oss

  • Vulkangatan 6, Norrköping
  • E-post

Training for Skill

Träning

Lördagen den 17:e december kommer Bujinkan Norrköping att anordna ett Training for skill-seminarium med inbjudna instruktören Mats Hjelm från Stockholm, samt Roger Andersson och Daniel Bodin från Norrköping. Åldersgräns 16 år.

Läs mer

Nybörjarintag HT2016

Träning

Från den 22:e augusti till och med den 31:e augusti är det öppet nybörjarintag hos Bujinkan Norrköping. Träningstiderna är måndagar och onsdagar kl. 18.30-19.30.

Varmt välkomna!

Läs mer

Nybörjarintag VT2016

Träning

Från den 11:e januari till och med den 27:e januari är det öppet nybörjarintag hos Bujinkan Norrköping. Träningstiderna är måndagar och onsdagar kl 18.30-19.30. Varmt välkomna!

Läs mer

30-års jubileum med Sveneric Bogsäter och Roger Andersson

Seminarier

2015 är ett speciellt år för Bujinkan i Norrköping. Då är det 30 är sedan föreningen officiellt bildades här i stan 1985. För att fira det så kommer vi ha ett seminarie där både Roger Andersson (som startade föreningen) och Sveneric Bogsäter (som ofta var gästinstruktör under de tidiga åren) undervisar tillsammans.

Läs mer

Nybörjarintag för både vuxen och barngrupp

Träning

Höstterminen drar igång måndagen den 17:e augusti. För vuxengruppen är det nybörjarintag mellan måndagen den 17 augusti till onsdagen den 26 augusti. När det gäller Norrköping Ninja (barnträning) så är det nybörjarintag från och med den 17 augusti och framåt. Till vuxengruppen är alla som fyllt 16 år välkomna att komma och testa på och för Norrköping Ninja gäller åldersgruppen 6 och 12 år.

Läs mer

Lansering av Bujinkan Norrköpings nya hemsida

Information

Efter månader av planering och arbete är Bujinkan Norrköpings nya hemsida redo att lanseras. I det första skedet kommer hemsidan främst ersätta befintliga funktioner och information från den gamla sidan, fast med ett uppfräschat utseende. Så småningom kommer ett arbete att inledes för att utöka hemsidan med fler funktioner och innehåll.

Läs mer